Перейти к содержимому

Громадянин Противсіх подав до ЦВК документи на реєстрацію

- - - - -

  • Авторизуйтесь для ответа в теме

#1
Guest_igo2309_*

Отправлено 03 2009 - 01:45

Guest_igo2309_*
  • Гости
В юмор не переносить!!! Информация подана на полном серьезе!




У Центральну виборчу комісію подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти України Василь Противсіх.

Противсіх - мешканець Івано-Франківської області, самовисуванець, і до заміни паспорта 2 жовтня 2009 мав прізвище Гуменюк.

Противсіх є президентом Івано-Франківської торгово-промислової палати. Він не вніс у ЦВК заставу в розмірі 2,5 млн грн, але пообіцяв донести...




ab.gif Если зарегистрируют - я готов за него проголосовать ab.gif За смекалку ab.gif

#2
Guest_igo2309_*

Отправлено 04 2009 - 10:18

Guest_igo2309_*
  • Гости
Свинарка Вона може передати зібрані на вибори гроші Василю Противсіх


Гроші, зібрані для реєстрації кандидата у президенти свинарки Лідії Вони, може бути передано Василю Противсіх, який подав документи на реєстрацію до ЦВК, повідомляє Сегодня.

"Ліда вважає, що прізвище Вона остаточно дискредитовано, особливо коли з'явилося гасло Вона - це чума. Йти чи ні в президенти - через 2-3 дні приймемо рішення", - сказав Михайло Притула, лідер партії Сільська Україна, яка висунула Вону кандидатом.

За даними прес-служби ЦВК Василь Противсіх, який змінив прізвище в жовтні, - раніше був Гуменюком. Він - президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, колишній мер Яремчі, в 2007-му був № 23 в списку блоку КУЧМА, який очолював відомий політик Олександр Волков.

Як повідомлялося, вчора, 3 листопада, в Центральну виборчу комісію подав документи на реєстрацію кандидатом у президенти України Василь Противсіх. Він не вніс у ЦВК заставу в розмірі 2,5 млн грн.

У вересні партія Селянська Україна заявила про намір висунути кандидатом у президенти свинарку Лідію Степанівну Вону.

#3
Guest_igo2309_*

Отправлено 13 2009 - 10:06

Guest_igo2309_*
  • Гости
Противсіх розповів, що його хочуть зняти з виборів за $ 20 млн.




Кандидат у президенти України Василь Противсіх заявляє, що його хочуть зняти з виборів.

"Як я і попереджав на нещодавній прес-конференції, 12 листопада в Київський апеляційний адміністративний суд з порушенням усіх процедур і законів подана скарга від якогось громадянина з вимогою зняти мене з виборів. Мені повідомили також, що за зняття мене з виборів для суду приготовлені 20 мільйонів доларів, - підкреслив Василь Противсіх.

"Я хочу заявити привселюдно: це порушення Конституції, це наруга над демократією і правом вибору, це використання судової системи в політичних цілях", - заявив кандидат.


Василь Противсіх має намір звернутися до Президента України Віктора Ющенка як гаранта Конституції і генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою не допустити "злочину проти народу і демократії".

"Якщо відбудеться незаконне зняття мене з виборів, ми можемо сміливо говорити, що в Україні немає демократії і немає законів, а можновладці вже все заздалегідь розподілили і розділили, зробивши вибір за народ і замість народу", підсумував кандидат.

#4
Ларсоня

Отправлено 13 2009 - 10:46

Ларсоня

    Свояк

  • VIP
  • 213 сообщений
Удачно придуманный политический пиар)))В бюллетене всё равно будет графа Проти всіх. На это и делается ставка. Очередной Жириновский в политике Украины... ИМХО