Перейти к содержимому

Фотография

Яник Знову Забалакався: "не Будемо Говорити Про Погане, А Краще Зробимо".

- - - - -

  • Авторизуйтесь для ответа в теме

#1
admin

Отправлено 21 2010 - 02:44

admin

    Самый главный тут

  • Администраторы
  • 9618 сообщений
Під час поїздки у Глухів Сумської області у рамках автопробігу через кордон України та Росії з Віктором Януковичем стався черговий розмовний конфуз. У місті, куди він з Дмитром Мєдвєдєвим приїхали на "Перемогах", Янукович зізнався, що задумав зробити щось погане.

"Ми на самому початку з Дмитром Анатолійовичем домовилися, що не будемо говорити про погане, а краще зробимо, тому ми приїхали до Глухова для того, щоб показати, що у нас дуже серйозні наміри, які ми будемо здійснювати в нашій внутрішній і зовнішній політиці", - сказав Янукович, звертаючись до присутніх. Медведєв, як видно на відео, ледь не заржав.

Нагадаємо, що цей автопробіг російський президент назвав символічним - таким, що символізує об'єднання Росії та України (дійсно: не поговорили про погане, а зробили).

Нагадаємо, що у Глухові з президентом трапився ще один янучистський епізод. Коли він почав виходити з машини і однією ногою стояв на асфальті, його "Побєда" почала повільно котитися назад. Януковичу довелося швидко повернутися в машину, щоб поставити її на ручне гальмо.